SZIASZTOK! 
A NEVEM JENEI BOLDIZSÁR
Gyerekkoromtól kezdve más szemmel nézek a világra mint a többiek. A rajzolás és festészet vezetett arra az útra, ami már lassan hetedik éve a szenvedélyem: a fotográfia. Már a gimnáziumi években eldöntöttem, hogy ezzel szeretnék komolyabban foglalkozni, ezért a Budapesti Metropolitan Egyetemre jelentkeztem, ahol 2020-ban végeztem fotóriporter szakon. Az elmúlt időszakban az esküvők mellett számos cégnek, zenekarnak fotóztam, de találkozhattatok már a képeimmel kiállításokon is. 
Munkám során szeretek új embereket és történeteket megismerni, ez motivál és lelkesít. Talán ezért is áll hozzám közel ennyire az esküvői fotózás. Számomra egy esküvő nem csak munka, hanem megtiszteltetés, kihívás, felelősség és hatalmas öröm, hiszen két ember életének egyik legfontosabb napjának lehetek részese. 
Abban hiszek, hogy egy igazán jó esküvői képből kiolvasható annak készítőjének az odadása és alázata hivatása iránt, a jó fotós pedig feltűnés nélkül ragadja meg azt az őszinte pillanatot, ami egy életen át emlék tud maradni.
Vissza